ReviewsJules

5/5

Een internationale beveiliging van mijn Stromer

Ik heb net mijn Stromer geregistreerd. Super makkelijk en de chip staat heel mooi op mijn fiets. Ik heb reeds een track & trace op mijn fiets maar Velopass zorgt ervoor dat de internationale community van de fietsindustrie de status van mijn Stromer kan checken en deze kan herleiden naar mij. Geniaal!

Nicole

4/5

Geweldige oplossing en mooie interface !

Vermits mijn fiets een tijdje terug gestolen was en de politie niet voldoende bewijzen had om bij de dief die mijn fiets te koop had gezet binnen te vallen ben ik zeer geïnteresseerd in Velopass. Mijn fietsen geregistreerd. Zeer mooie interface. En bovenal ook een aanspreekpunt die redelijk snel contact met je opneemt om vragen te beantwoorden.

Karel

5/5

Geweldig systeem!

Een internationaal systeem waarbij zowel de overheden als de fietsindustrie kan waken over mijn fiets is geniaal. Daarnaast zal ik mijn fiets voor een goede prijs en met vertrouwen kunnen verkopen.

Onze partnersGekoppeld met kassasystemen van handelaarsEen aangesloten fietswinkel vinden

Biedt u uw klanten een extra service door een digitaal paspoort aan te bieden bij de fiets en beveilig al je fietsen met een Velopass chip met fietsdata. Velopass is een slimme zet voor elke fietshandelaar die zich wil onderscheiden in de markt.

      Mijn fiets
      op mijn naam