Onze secure partners

Samen met onze partners maken we elke fiets diefstal-proof.

Enra fietsverzekering

Helaas is schade of diefstal van uw fiets niet altijd te voorkomen. In dat geval wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de Fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich  van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA Fietsverzekering verzekert u uw nieuwe of gebruikte fiets. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren en uw fiets is wereldwijd verzekerd. Uw nieuwe fiets verzekert u rechtstreeks via deze website of via uw fietsspecialist. Een gebruikte fiets verzekert u alleen via uw fietsspecialist.

Verzeker bij Enra

30 dagen gratis verzekering

Velopass biedt nu 30 dagen gratis dekking om je fiets te beschermen bij elke gekochte fiets. Je krijgt een eersteklas dekking van Laka, die je dekt tegen diefstal, schade, verlies en meer. Je bent gedekt bij activering.

En elke Laka polis is flexibel tot de maand, wat betekent dat u op elk moment tijdens uw gratis dekking kunt opzeggen en geen cent in rekening wordt gebracht.

Verzeker bij Laka

Meer dan 200 fietsenwinkels vertrouwen op Qover

Doe zoals zij, bescherm uw fiets tegen diefstal en materiële schade en geniet van 24/7 bijstand in geval van problemen.

Verzeker bij Qover

Fietsen met vertrouwen

Bescherm je fiets met Safebike verzekering en geniet van gemoedsrust tijdens je fietstochten. Dekking tegen diefstal, schade en ongevallen. Flexibele polisopties en snelle claimafhandeling. Fiets met vertrouwen, jouw kostbare bezit is beschermd met Safebike.

Verzeker bij Safebike

Iedereen een fiets

Koop je betaalbare en kwaliteitsvolle fiets bij buycycle!

buycycle is geboren door drie fietsliefhebbers die van hun passie hun beroep konden maken.Vandaag de dag werken de oprichters met veel plezier aan de visie van buycycle om ’s werelds toonaangevende marktplaats voor tweedehands fietsen van hoge waarde te creëren, waardoor het verkopen en kopen van tweedehands fietsen net zo gemakkelijk wordt als het rijden op fietsen.

buycycle

Elke fiets veiliger

AFAC is bekend om haar internationale inspanningen in het opsporen van fietsen, gericht op het minimaliseren van fietsdiefstal. Door te bundelen met Velopass, streven we naar veiligere mobiliteit. Onze gezamenlijke inzet richt zich op het verhogen van beveiliging en het transformeren van de fietservaring, met als doel een veiligere fietsomgeving voor iedereen.

AFAC

Oxford rijdt met een gerust hart

Fietsen maken zit in ons bloed. Het stroomt door onze aderen en het brengt ons hart “in vervoering”. Voor ons betekent ‘sterk in fietsen‘ dan ook meer dan bekwaam zijn in het maken van fietsen. Het betekent ook dat we sterke fietsen maken, zoals we zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Oxford

Venturelli: 90 jaar ervaring is niet niets!

Venturelli produceert zijn fietsen in Hooglede, made in Belgium dus!

KNOWHOW IN EIGEN HUIS: Bonaventure BVBA heeft het grote voordeel dat we jarenlang onze frames in eigen huis met eigen handen of machines produceerden. Door die uitzonderlijke knowhow laat het ons toe de perfecte geometrie gecombineerd met een zeer comfortabele zitpositie op eender welk type fiets hetzij stads-of elektrische, sport & fitness fietsen te creëren. Het rijgedrag van onze fietsen is dus van een uitzonderlijk hoog niveau.

Venturelli

Flebi: Opvouwbare elektrische fietsen

Een innovatief concept voor duurzaam vervoer dat drie belangrijke kenmerken combineert. Ze hebben een zeer compact formaat na het opvouwen, ze zijn licht zodat je ze comfortabel kunt vervoeren en hebben een elektrisch ondersteuningssysteem zodat je je moeiteloos kunt verplaatsen.

Flebi

Joule: Geef je leasingplan
een duwtje in de rug

Door mensen makkelijk fietsen te laten leasen, maakt
Joule werk van de mobiliteit van de toekomst.

Joule

Loewi: Voor Duurzaam

Bij Loewi willen we elektrische mobiliteit toegankelijker en duurzamer maken – kortom, goed doen voor de planeet en jouw portemonnee!

Loewi
Mijn fiets
op mijn naam