Business Developer Zuid Nederland bij Velopass

Velopass is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich richt op het leveren van een innovatief internationaal platform voor fietsidentificatie. Onze missie is om gemak en waarde te leveren aan verschillende stakeholders in de fietsindustrie.

Om onze ambitieuze groeidoelen te bereiken, zijn we op zoek naar een Business Developer Zuid Nederland.

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het overtuigen van fietswinkels in de regio Zuid Nederland van de voordelen van Velopass en het aansluiten van hen als Velopass dealership. Je werkt nauw samen met het sales team en rapporteert aan de oprichters.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Bezoeken van fietswinkels in de regio Zuid Nederland en hen informeren over Velopass. Verkopen van het Velopass concept en hen overtuigen om zich aan te sluiten bij ons netwerk als Velopass dealer. Ondersteunen van nieuwe dealers bij de implementatie van Velopass-producten en -diensten. Opbouwen en onderhouden van relaties met fietswinkels en het netwerk van Velopass-dealerships. Identificeren van kansen voor samenwerking met andere bedrijven in de fietsindustrie.

Vereisten:

Bachelor of master diploma in Sales, Business Administration of een vergelijkbare opleiding. 2-3 jaar ervaring in sales en/of business development. Uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om overtuigend te presenteren. Proactieve houding en in staat om zelfstandig te werken. Gedrevenheid om targets te behalen en ambitieuze doelen na te streven. Affiniteit met de fietsindustrie is een pluspunt.

Velopass biedt:

Een uitdagende en afwisselende functie in een jong en groeiend bedrijf. Mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in de groei van Velopass. Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. en informele werksfeer en de mogelijkheid om te werken met gepassioneerde collega's.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Maarten Bekkers, co-founder van Velopass.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Mijn fiets
op mijn naam